tisdag 5 augusti 2008

Snus- och tobakstrenden fortsätter

Jaha.. nu går det inte att värja sig längre.
Tobak (särskilt snus) är en trend som inte går att blunda för.
Allt fler väljer att sluta röka (vilket i och för sig är ett sundhetstecken så gott som något) och börja snusa. Snus är, som vi alla vet, jäkligt trendigt och framförallt jäkligt hälsosamt. 1

Vad som inte alltid framgår är hur mycket snus man måste stoppa i sig för att få ett rus som är värt nåt. På bilden här till vänster försöker min trendkollega (ska inte avslöja hans namn, men det börjar på M och slutar på agnus Castus) få till en pris som ger ett rus som är att likna vid det man får när man tar några Jack Daniels, häller ut innehållet i en hink, stoppar huvudet i hinken och snortar i sig så mycket man kan innan man svimmar av syrebrist). När man sen vaknar har man ett sjuhelsikes rus att ta hand om.
Anyhow, snusen han bakade var nog tillräcklig för att ge mig åtminstone en kvarts "feel good i do" Yoda-rus. Tack för den M!


1. Om man jämför med cigaretter. Källa: Flashback-forum

Technorati technorati tags: , , ,


Andra bloggar om , , ,

Edit:
Flera har frågat vilket märke som är det trendigaste och givetvis är det den gamla trotjänaren "Röda Lacket" som föräras titeln "Trendigaste Lössnuset 2008".


Om det finns en titel för lössnus finns det såklart även en för portionssnus och i år tillfaller titeln "Trendigaste portionssnuset 2008" Catch Original Portion, Licorice.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket snus är trendigt då*? märke? <3

Anonym sa...

vilket är det populäraste snuset!?!?!?

Anonym sa...

b vsrpioaegheo